Voordelen

Wat zijn voor u de voordelen van nieuwbouw huren?

Wij bieden een goede start

Besluit u te huren in Bastiaanpoort, dan bent u verzekerd van een goede start. De keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur en de badkamer is afgewerkt met mooi sanitair. Uw appartement is ook voorzien van vloerverwarming. Mooi meegenomen: u betaalt slechts het gebruikersdeel van Onroerende Zaak Belasting (OZB) en geen opstalverzekering.

Laat het onderhoud maar aan ons over

Een koopwoning vergt onderhoud. Dat kost tijd en geld. Deze zorgen heeft u niet als u huurt. Voorlopig is er natuurlijk geen onderhoud nodig, want Bastiaanpoort is nieuw. Maar als er straks onderhoud of herstel nodig is aan het gebouw of uw keuken en badkamer, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Dicht bij uw werk wonen?

Eén van de grote voordelen van Bastiaanpoort is de bereikbaarheid. U woont hier op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station van Delft. Vanuit daar reist u eenvoudig door naar Rotterdam of Den Haag. Handig voor werk, of voor een dagje aan het strand! Met de auto bent u in 7 minuten thuis vanaf de A4, en vanaf de A13 in slechts 5 minuten. En wisselt u van baan? Na 1 jaar huren is de huur per maand opzegbaar.

Gelijkvloers wonen in een nieuwbouw huurappartement, ultiem zorgeloos

Overweegt u uw grote huis met tuin te verruilen voor een appartement. Lonkt het comfort van gelijkvloers wonen en wilt u zich ook geen zorgen meer maken om het onderhoud? Dan biedt huren uitkomst. En wat is het dan ontzettend fijn dat u weet dat u de eerste bewoner bent. Een frisse nieuwe start. In de breedste zin van het woord.

Energiezuinig en duurzaam

Bastiaanpoort is volgens de laatste normen en richtlijnen gebouwd. Dat betekent dat uw huurappartement heel duurzaam en energiezuinig is. En ook in comfort zult u verschil merken. Geen tocht, een altijd prettig binnenklimaat en fijne vloerverwarming.