DE VERHUUR IS GESTART!

De verhuur van onze 63 schitterende huurappartementen is gestart. Schrijf u nu in voor een woning op deze unieke locatie, tussen oud en nieuw Delft, waar alle culturele en andere stedelijke voorzieningen binnen handbereik zijn.

Ga naar de pagina ‘Inschrijven’ en vul online het inschrijfformulier in. Ons verhuurteam neemt vervolgens contact met u op om uw inschrijving te voltooien. Wij zijn er ook om u meer informatie te geven en u te helpen bij het maken van een keuze. Bel of mail ons gerust en geniet straks van een huurappartement op deze mooie plek.

Tijdens uw inschrijving kunt u zes voorkeursadressen opgeven. Wanneer meerdere belangstellenden voorkeur hebben voor hetzelfde adres, vindt er toewijzing plaats op basis van interne loting.

De verhuur start bijna!

Het is zover; de verhuurwebsite van ‘Bastiaanpoort’ is online!
Op een prachtige locatie, hartje Delft, woont u straks in een van de 63 duurzame huurappartementen welke van alle gemakken zijn voorzien.

De voorinschrijving start binnenkort!
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Nieuwsbrieven

Heeft u een van onze nieuwsbrieven gemist? Of wilt u alles nog eens teruglezen? Hieronder hebben we alle nieuwsbrieven voor u op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!